Bewustwording
+
Beslissing
+
Beweging
=
Businessresultaat!

Alfred Jansen Resultancy BV

Excellent (team)performance and business results

Business performance and results: Testimonial 5


Hoe vormen we een groep van tien medewerkers om tot één succesvol team?

 

De afgelopen jaren heb ik Alfred in verschillende hoedanigheden meegemaakt binnen onze organisatie. Het eerste contact met Alfred was er één van de directe confrontatie. Na een halfuur te hebben geluisterd, had hij de vinger direct op de "zere" plek gelegd en kwamen we al heel snel tot een duidelijk plan.

 

Alfred heeft mij begeleidt in de vorming van een tiental mensen tot een succesvol - en bovenal zelfbewust team. Hiervoor heeft hij echt de tijd genomen, de situatie heel goed tot zich genomen, vervolgens heeft hij mij geholpen bij het opstellen van een heldere analyse en natuurlijk - heel belangrijk - tot het maken van een actieplan. De betrokkenheid en gedrevenheid van Alfred - in combinatie met zijn directheid, openheid en scherpe geest - heeft absoluut bijgedragen aan het realiseren van de vooraf geformuleerde doelstellingen.

 

Vandaar ook dat ik later opnieuw aan Alfred heb gevraagd of hij mij wilde begeleiden met wat voor mij een goede en zinnige vervolgstap in mijn carrière zou zijn. Een aantal sessies hebben we samengewerkt, op basis van vooraf door hem geformuleerde vragen. Een zeer zinvolle exercitie, niet in de laatste plaats vanwege zijn kwaliteiten om goed te luisteren, de juiste vragen te stellen en geen genoegen te nemen met een half antwoord. Deze sessies hebben voor mij tot een zeer zinvol werkdocument geleid, welke ik nog steeds af en toe doorlees en daar waar nodig aanpas: een levend document.

 

Alfred is een levendig persoon, die door zijn betrokkenheid, commitment, kennis en vaardigheden mij - maar ook mijn organisatie - verder heeft geholpen. En zeker niet in de laatste plaats omdat het ook nog een erg geschikte kerel is.

 

Alfred Jansen Resultancy BV

Anjerhof 66
1431 RG Aalsmeer
T. +31 (0) 6 20727725
Stuur ons een E-mail


Download onze vCard Download ons visitekaartje


View Alfred Jansen's profile on LinkedInVrijblijvend adviesgesprek met impact! Maak nu de afspraak

valid css! valid xhtml 1.0 strict www.aalsmeer.nu