Bewustwording
+
Beslissing
+
Beweging
=
Businessresultaat!

Alfred Jansen Resultancy BV

Excellent (team)performance and business results

Sales performance and results: Testimonial 3


Hoe kunnen wij, top/down, onze salesorganisatie professionaliseren?

 

 

Alfred Jansen heeft ons ondersteund bij het professionaliseren van onze salesorganisatie. Daarbij hebben we vooraf een aantal doelstellingen geformuleerd, zowel op salesteamniveau, als ook een aantal ‘persoonlijke’ doelstellingen (niveau Salesmanager). Al deze doelstellingen zijn samen te vatten in “bewerkstelligen van een gemotiveerd en proactief salesteam”.

 

Zijn werkwijze is samen te vatten in een aantal kreten: observeren, spiegelen, doorvragen, samenwerken, prioriteiten stellen en oplossingen aandragen. Zijn praktische aanpak zorgt voor snelle zichtbare resultaten en werkt perfect in onze organisatie; beter dan theoretische verhandelingen. Door scherpe waarneming en goed doorvragen weet Alfred de betrokkene (veelal mijzelf als commercieel directeur) perfect een spiegel voor te houden. Niet altijd even prettig, maar zeer waardevol. Door zijn concrete en directe feedback bewerkstelligt hij dat, op natuurlijke wijze, betrokkene zich bewust wordt van zijn gedrag en, belangrijker nog, de consequenties daarvan.

 

Het afgelopen halfjaar heeft de ondersteuning van Alfred geresulteerd in het behalen van de gestelde doelen, dan wel in het bewust worden van de noodzaak daarvan. Naast het feit dat Alfred een prettig mens is om mee samen te werken, is zijn jarenlange praktijkervaring in een vergelijkbare functie (salesmanager), ook in praktische zin een enorme steun voor me geweest. Al met al een zeer bevredigend traject, waarvan onze onderneming nog jarenlang zijn vruchten zal plukken.

Alfred Jansen Resultancy BV

Anjerhof 66
1431 RG Aalsmeer
T. +31 (0) 6 20727725
Stuur ons een E-mail


Download onze vCard Download ons visitekaartje


View Alfred Jansen's profile on LinkedInVrijblijvend adviesgesprek met impact! Maak nu de afspraak

valid css! valid xhtml 1.0 strict www.aalsmeer.nu