Bewustwording
+
Beslissing
+
Beweging
=
Businessresultaat!

Alfred Jansen Resultancy BV

Excellent (team)performance and business results

Leadership - management performance and results: Testimonial 8


 Stressmanagement: Hoe kom ik van mijn burn out naar volledige arbeidsparticipatie?

 

Na een stressvolle periode op mijn werk met een ziekteperiode als gevolg, ben ik via mijn werkgever in contact gekomen met Alfred.
Ik heb voor mijzelf mijn persoonlijke doelen samengesteld en samen met Alfred aangescherpt. Daar kwam een hele heldere lijst uit als: grenzen stellen, aangeven wat ik wil, niet alles op mezelf betrekken,etc.
Ik ben erg visueel ingesteld en door met diagrammen te werken en plaatjes met daaromheen een verhaal, wordt het sneller duidelijk. Dit werd erg goed door Alfred opgepakt met een presentatie en schetsen.
Door kleine stappen te zetten en voor elke sessie een agenda op te stellen, waren de sessies efficiënt en makkelijk in de praktijk te brengen.
Door deze duidelijke en directe aanpak heb ik in een zeer korte periode meer zelfbewustzijn gekregen en met de vele praktische tips goed kunnen oefenen.
Nu ben ik in lastige situaties een stuk rustiger, schiet minder snel in de stress. Ik probeer in deze situaties dingen niet goed te praten of te verdedigen, maar ben open en toon begrip.
Ik heb van Alfred geleerd om te relativeren, niet alles op mezelf betrekken, maar rustig blijven en vragen stellen voordat je een conclusies trekt en voor de ander denkt, stress te herkennen bij mezelf en positief te blijven denken.
Alfred gaf ook altijd het gevoel dat ik hem altijd kon bellen en reageerde ook snel als ik belde.
Concluderend heb ik in een zeer korte periode heel veel geleerd en verwacht hier ook in de toekomst veel profijt van te hebben.
 

Alfred Jansen Resultancy BV

Anjerhof 66
1431 RG Aalsmeer
T. +31 (0) 6 20727725
Stuur ons een E-mail


Download onze vCard Download ons visitekaartje


View Alfred Jansen's profile on LinkedInVrijblijvend adviesgesprek met impact! Maak nu de afspraak

valid css! valid xhtml 1.0 strict www.aalsmeer.nu