Bewustwording
+
Beslissing
+
Beweging
=
Businessresultaat!

Alfred Jansen Resultancy BV

Excellent (team)performance and business results

Team performance and results: Testimonial 7


Hoe creëer ik weer rust binnen mijn team en zorg ik ervoor dat ik de rust in mijzelf terugvind?

 

Directe aanleiding voor de coaching die ik heb gekregen, was onrust in één van de twee teams die ik aanstuur door mijn rusteloze en ad hoc aansturing.

 

In een periode van een klein halfjaar hebben wij samen gesprekken gevoerd, collega's een uitgebreide vragenlijst over mij laten invullen, die vervolgens door mij en Alfred is besproken. Verder is Alfred een aantal keren bij het teamoverleg als observator aanwezig geweest.

 

Zaken die mij zijn opgevallen in zijn aanpak zijn: oog voor detail in vraagstelling en reactie hierop, aandacht voor zintuiglijke zaken, zoals bijvoorbeeld veel beter luisteren naar en contact krijgen met je directe omgeving/gesprekspartner door bijvoorbeeld je gevoel gedurende het gesprek te richten op je zithouding, helderheid, licht o.i.d. Verder vragen naar de achterliggende redenen waarom collega's bepaalde zaken wel/niet doen en wat de werkelijke ‘drivers' zijn van mensen. Een belangrijk leerpunt voor mij was verder om acties bewuster te ondernemen, of niet te doen (denk aan complimenten geven, delegeren, voorbeeldgedrag tonen, integriteit tonen).

 

Alfred komt soms met een onorthodoxe aanpak die vaak verrassend en verfrissend werkt. Je moet wel lef tonen en echt open staan voor veranderingen. Als je dit doet, zul je merken dat zaken veel natuurlijker en gemakkelijker lopen. De rust is bij mijzelf en daardoor bij de unit weergekeerd. Ik heb er veel aan gehad en kan hem van harte aanbevelen.

Alfred Jansen Resultancy BV

Anjerhof 66
1431 RG Aalsmeer
T. +31 (0) 6 20727725
Stuur ons een E-mail


Download onze vCard Download ons visitekaartje


View Alfred Jansen's profile on LinkedInVrijblijvend adviesgesprek met impact! Maak nu de afspraak

valid css! valid xhtml 1.0 strict www.aalsmeer.nu