Bewustwording
+
Beslissing
+
Beweging
=
Businessresultaat!

Alfred Jansen Resultancy BV

Excellent (team)performance and business results

Team performance and business results: Testimonial 9


Hoe herwinnen wij het plezier in ons werk?

Na inmiddels 6 jaar bij de zaak, had ik zin in een nieuwe uitdaging en kreeg hiervoor de ruimte. Nadat ik mijn HBO studie goed had afgerond was het tijdstip aangebroken om naar een andere afdeling te gaan. Vanaf dag één ontstonden er strubbelingen met een andere collega, die tot nu toe hét aanspreekpunt binnen onze divisie was. De werksfeer verslechterde behoorlijk. Wij hebben getracht om er samen uit te komen, maar onze gesprekken liepen op niets uit. De directie zag dat de arbeidsvreugde voor beide werknemers afnam en schakelde externe hulp in.

 

Alfred Jansen is niet gevoelig voor de historie van de ontstane arbeidssfeer en vraagt om een focus die toekomstgericht is. Je krijgt de ruimte om je beleving te delen, zowel schriftelijk als mondeling en hierna zorgt hij voor een korte analyse. Na deze analyse vraagt hij om een stuk zelfinzicht en wat jouw aandeel is om de samenwerking te verbeteren. Door beider behoefte te benoemen, ontstaat er begrip voor elkaars situatie. Begrip is de basis van een goede samenwerking. Je hoeft het niet altijd met elkaar eens te zijn, als je in ieder geval wel begrip kunt opbrengen voor het gekozen traject van de ander.

 

In twee sessies was het duidelijk wat de behoefte was en hoe wij dit SAMEN moeten invullen. Wij werken sindsdien prettiger, constructiever en beter samen en respecteren elkaars verschillende werkwijze. Aan de hand van een vaste agenda nemen we onze werkzaamheden door en aan het einde van het overleg geven we elkaar eerlijke feedback. Wat vind jij goed en minder goed gegaan? Deze aanpak werkt voor ons. Alfred's werkwijze is een verademing, direct, helder, no-nonse, eerlijk en to-the-point.

Alfred Jansen Resultancy BV

Anjerhof 66
1431 RG Aalsmeer
T. +31 (0) 6 20727725
Stuur ons een E-mail


Download onze vCard Download ons visitekaartje


View Alfred Jansen's profile on LinkedInVrijblijvend adviesgesprek met impact! Maak nu de afspraak

valid css! valid xhtml 1.0 strict www.aalsmeer.nu