Bewustwording
+
Beslissing
+
Beweging
=
Businessresultaat!

Alfred Jansen Resultancy BV

Excellent (team)performance and business results

Sales performance and results: Testimonial 5


Hoe vorm je een defensief salesteam, in tijden van crisis, om tot een offensief en resultaatgericht team?

 

Ik heb de afgelopen jaren verschillende malen samengewerkt met Alfred Jansen. Dit heeft zeer goede resultaten opgeleverd. Alfred heeft mij geholpen in een veranderingsproces. Er was sprake van een zeer defensief salesteam, waar men niet in kansen, maar het merendeel van de mensen enkel in bedreigingen dacht. Wij hebben een goede analyse van de individuele drijfveren van de mensen, de cultuur in het team en van de overleg- en coachingsstructuren gemaakt. Aan de hand hiervan hebben we een Plan van Aanpak gemaakt en zijn we samen gestructureerd en kordaat van start gegaan.

 

Dit heeft zeer snel tot zeer goede resultaten geleid. Ook heeft deze aanpak ervoor gezorgd dat het salesteam in tijden van crisis in de markt toch de juiste focus had en concrete resultaten realiseerde.

 

Daarnaast heb ik Alfred leren kennen als een zeer prettig en integer mens. Alfred komt zijn afspraken na en niets is teveel. Zijn positieve aanpak en persoonlijke drive inspireert. Ook is hij in staat een perfecte analyse te maken van de situatie en komt vervolgens met een zeer concrete en praktische aanpak.

 

 

 

 

Alfred Jansen Resultancy BV

Anjerhof 66
1431 RG Aalsmeer
T. +31 (0) 6 20727725
Stuur ons een E-mail


Download onze vCard Download ons visitekaartje


View Alfred Jansen's profile on LinkedInVrijblijvend adviesgesprek met impact! Maak nu de afspraak

valid css! valid xhtml 1.0 strict www.aalsmeer.nu