Bewustwording
+
Beslissing
+
Beweging
=
Businessresultaat!

Alfred Jansen Resultancy BV

Excellent (team)performance and business results

Team performance and results: Testimonial 10


Productiviteitsverhoging: hoe creëer ik een sfeer in mijn team die op effectiviteit en besluitvorming is gericht?

 

De samenwerking met Alfred Jansen Resultancy bestond uit twee delen, te weten verbetering van de productiviteit van het team en persoonlijke ontwikkeling.

Ten aanzien van de eerste doelstelling heeft Alfred Jansen een aantal van onze reguliere vergaderingen bijgewoond. Zijn oog voor details was daarbij zeer opvallend, wat tot een zeer duidelijke probleemanalyse heeft geleid. Vooral gericht op hoe het team meer betrokkenheid  en input kan tonen waardoor de effectiviteit van de vergaderingen wordt vergroot. De impact van zijn eerste feedback in één van de vergaderingen was tevens de eerste aanzet tot verbetering. De spiegel die werd voorgehouden leidde de verandering al in. Zeer discreet, maar wel duidelijk.

 

Vervolgens zijn we samen aan de slag gegaan om zowel de participatie als de stijl van leiding van de vergaderingen om te vormen. Daarin komt de tweede doelstelling ook naar voren, te weten persoonlijke ontwikkeling. Zowel bij mij als voorzitter als bij de deelnemers is een sfeer gecreëerd die op effectiviteit en besluitvorming is gericht. Dit werd bereikt door naast Alfred's theoretische kennis, vooral ook praktische invullingen te geven. Sneller dan gepland is een gedaantewisseling opgetreden in de vergaderingen. Een betere sfeer, effectiever en beter leiderschap.

 

De tweede doelstelling is niet los te zien van de eerste en is daar ook al ingeleid. Dezelfde effectieve werkwijze is daarbij toegepast, te weten theoretische kennis aangevuld met zeer goed toepasbare praktische invulling. Zijn coaching heb ik als zeer plezierig ervaren, confronterend, niet zachtzinnig, met humor, en in een sfeer van vertrouwen en respect. De persoonlijke benadering van Alfred is zeer plezierig en vakkundig.

Alfred Jansen Resultancy BV

Anjerhof 66
1431 RG Aalsmeer
T. +31 (0) 6 20727725
Stuur ons een E-mail


Download onze vCard Download ons visitekaartje


View Alfred Jansen's profile on LinkedInVrijblijvend adviesgesprek met impact! Maak nu de afspraak

valid css! valid xhtml 1.0 strict www.aalsmeer.nu