Bewustwording
+
Beslissing
+
Beweging
=
Businessresultaat!

Alfred Jansen Resultancy BV

Excellent (team)performance and business results

Team performance and business results: Testimonial 8


Hoe kunnen wij, als directieteam, doeltreffend beleid maken en dit efficiënt uitdragen?

 

In ons bedrijf was sprake van een zeer inefficiënte wijze van beleid maken en uitdragen. Probleem was zeker niet dat managers niet met elkaar door een deur konden, als wel een totaal verschillende stijl van leidinggeven. Deze verschillen in stijl leidden er binnenskamers toe dat er teveel aandacht aan bijzaken werd geschonken (zo werd dit ervaren) en naar buiten toe een onvoldoende daadkrachtig, maar vooral onvoldoende gedragen, beleid.

Opvallend in de aanpak van Alfred Jansen was dat er nauwelijks teruggekeken werd.

De energie werd in de toekomst gestoken door middel van het bepalen van de gemeenschappelijke doelen, het afspreken van daarbij behorend gedrag en handvatten om op de ingeslagen weg door te gaan.

Resultaat was dat ieder zich realiseerde dat zijn opstelling naar het team moest veranderen, maar ook vertrouwen had dat de andere leden van het team moesten veranderen, er waren geen winnaars en geen verliezers, derhalve een goede basis om met dezelfde mensen tot een beter resultaat te komen.

De rol van Alfred hierin was dat de verandering niet gedicteerd werd op basis van welke theorie dan ook, maar een logisch gevolg van de eigen verantwoordelijkheid.

Alfred Jansen Resultancy BV

Anjerhof 66
1431 RG Aalsmeer
T. +31 (0) 6 20727725
Stuur ons een E-mail


Download onze vCard Download ons visitekaartje


View Alfred Jansen's profile on LinkedInVrijblijvend adviesgesprek met impact! Maak nu de afspraak

valid css! valid xhtml 1.0 strict www.aalsmeer.nu