Bewustwording
+
Beslissing
+
Beweging
=
Businessresultaat!

Alfred Jansen Resultancy BV

Excellent (team)performance and business results

Sales performance and results: Testimonial 4


Hoe kan ik in een kortere periode van een prospect een lange termijn relatie maken?

 

Het contact met Alfred is begonnen via de teamleider waar ik een periodiek review mee had en waarbij Alfred aanwezig was. Ik gaf in dat gesprek aan dat ik mijn vaardigheden op het gebied van acquisitie voeren wilde verbeteren. Alfred bood mij daarna aan om mij daarin te begeleiden. Omdat ik begreep dat zijn aanpak onorthodox was, heb ik graag "ja" gezegd.

 

Zijn manier van werken was anders dan commerciële trainingen die ik heb gevolgd. Tot nu toe waren het vaak trainingen in groepsverband, vaak met rollenspelen. De aanpak van Alfred is anders, omdat het een stuk individueler is en een stuk meer op de dagelijkse praktijk gericht. De doelstelling van de begeleiding was vergroting van de vaardigheden bij acquisitie van nieuwe klanten. Een klant die bijna klant is en nog twijfelt, net dat duwtje te geven en zodoende tot zaken doen te bewegen.

 

De samenwerking kan omschreven worden als open, met veel ruimte voor eigen inbreng. In principe is het programma open en kun je voor een groot deel zelf bepalen. Door regelmatig praktijk gevallen aan de orde te stellen, kwam Alfred steeds met vooral praktische adviezen. Alfred lichtte vaak problemen toe en liet er zijn licht over schijnen. Dit zette bepaalde zaken vaak in een ander perspectief, dan tot nu toe bezien! Door de directe aanpak van Alfred en directe feedback wordt als het ware een spiegel voorgehouden die wel tot gedragsverandering moet leiden.

 

Voor mij heeft het tot gevolg gehad dat ik directer ben geworden in mijn benadering van klanten en prospects. In de praktijk heeft het mij geholpen om een aantal belangrijke acquisities te doen.

In mijn vak kan het vaak lang duren voordat het vertrouwen van een klant of prospect gewonnen is. Dankzij de begeleiding van Alfred heb ik geleerd om dit proces van vertrouwen te winnen en bestendigen, te versnellen.

 

De kwaliteit van de samenwerking beschouw ik als zeer goed tot hoog. Vooral Alfred's combinatie van kennis, ruime ervaring in verschillende disciplines en gedrevenheid zorgen voor motivatie. Ik heb er veel aan voor mijn dagelijks functioneren.

 

 

 

 

 

 

 

Alfred Jansen Resultancy BV

Anjerhof 66
1431 RG Aalsmeer
T. +31 (0) 6 20727725
Stuur ons een E-mail


Download onze vCard Download ons visitekaartje


View Alfred Jansen's profile on LinkedInVrijblijvend adviesgesprek met impact! Maak nu de afspraak

valid css! valid xhtml 1.0 strict www.aalsmeer.nu