Bewustwording
+
Beslissing
+
Beweging
=
Businessresultaat!

Alfred Jansen Resultancy BV

Excellent (team)performance and business results

Team performance and results: Testimonial 2


Hoe een projectteam uit een negatieve spiraal komt en de relatie met de opdrachtgever in korte tijd verbeterde.

 

Ik heb twee keer gebruik mogen maken van de diensten van Alfred Jansen.


De eerste keer heeft Alfred een adviseringsrol gespeeld in een communicatieprobleem met een opdrachtgever. Er was op een project een situatie ontstaan waarin de communicatie met de opdrachtgever helemaal op slot zat; alleen maar negativiteit en wederzijdse onvrede. Hierdoor ontstond binnen het projectteam een negatieve sfeer over het gehele project. Om deze negatieve spiraal te onderbreken, werden wij voorgesteld aan Alfred.

 

Alfred heeft middels monitoren, interviews en persoonlijke gesprekken, de vinger weten te leggen op de bron van de negativiteit. Zonder zich met de inhoudelijkheid van de problemen te bemoeien, heeft Alfred het hele team weer weten te motiveren en adviseren zodat de relatie met de opdrachtgever binnen enkele weken aanzienlijk was verbeterd.

Persoonlijke adviezen over vergadertechnieken, gebruik maken van diverse stijlen van leidinggeven, bewustwording en erkenning van eigen mogelijkheden zijn de, nog steeds wel eens van pas komende, waardevolle herinneringen aan deze periode.

 

Mijn tweede ervaring met Alfred heeft een geheel andere insteek.

Hierbij begeleidt Alfred het proces hoe ik samen met twee andere collega's een krachtig en stabiel managementteam kan vormen en wat daarbij onze sterke punten en valkuilen zijn. Ook hier maken we gebruik van interviews en groepsgesprekken waarbij het bewustwordingsprincipe centraal staat.

 

In algemene zin kan ik zeggen dat ik van mening ben dat Alfred een bijdrage heeft geleverd in de verbreding van mijn kwaliteiten als leidinggevende en mij bewuster heeft gemaakt van de diverse mogelijkheden die er zijn om een doel te bereiken.

De stijl van Alfred is aansprekend en zijn enthousiasme is erg aanstekelijk. Ook de persoonlijke benadering en oprechte geïnteresseerdheid zijn verfrissend. Ik kan mij nog altijd verbazen over zijn inlevingsvermogen en de gedegen voorbereiding voor elk gesprek.

 

Alfred Jansen Resultancy BV

Anjerhof 66
1431 RG Aalsmeer
T. +31 (0) 6 20727725
Stuur ons een E-mail


Download onze vCard Download ons visitekaartje


View Alfred Jansen's profile on LinkedInVrijblijvend adviesgesprek met impact! Maak nu de afspraak

valid css! valid xhtml 1.0 strict www.aalsmeer.nu