Bewustwording
+
Beslissing
+
Beweging
=
Businessresultaat!

Alfred Jansen Resultancy BV

Excellent (team)performance and business results

Team performance and results: Testimonial 1


Na een reorganisatie: van gebrek aan vertrouwen in elkaar naar..... respect, open communicatie en succesvol samenwerken.

 

Na een reorganisatie was het noodzakelijk de communicatie en samenwerking binnen ons team te verbeteren. Meer  openheid, respect en vooral vertrouwen naar elkaar, waren hierbij de belangrijkste speerpunten.

 

In het eerste gesprek met Alfred Jansen werd mij al snel duidelijk dat Alfred de juiste man was om ons hiermee te  kunnen helpen. Door zijn positieve uitstraling en motivatie is hij de juiste man om ons in de juiste richting te brengen en om onze gezamenlijke doelstelling "een succesvol team te zijn" te kunnen bereiken. Hij kon ons hiervoor direct de juiste tools aanleveren. Natuurlijk kan dit alleen als het team hiertoe bereid is, dit was in ons geval gelukkig geen probleem.

 

Het  vertrouwen in ons team hebben wij door toedoen van Alfred weer volledig teruggevonden, we spreken elkaar aan binnen het  team en nemen onze verantwoordelijkheid. We respecteren elkaar en communiceren open naar elkaar. We zien geen obstakels meer, maar kansen tot succes.

 

Alfred Jansen Resultancy BV

Anjerhof 66
1431 RG Aalsmeer
T. +31 (0) 6 20727725
Stuur ons een E-mail


Download onze vCard Download ons visitekaartje


View Alfred Jansen's profile on LinkedInVrijblijvend adviesgesprek met impact! Maak nu de afspraak

valid css! valid xhtml 1.0 strict www.aalsmeer.nu