Bewustwording
+
Beslissing
+
Beweging
=
Businessresultaat!

Alfred Jansen Resultancy BV

Excellent (team)performance and business results

Leadership - management performance and results: Testimonial 2


Hoe realiseren wij een cultuurverandering zodat wij succesvol samenwerken?

 

De heer Jansen heeft het management begeleid in hun nieuwe rol als leidinggevende. De kwaliteit van communicatie en het bewustmaken van de kracht van goed communiceren, zijn onderdelen waarop de heer Jansen de kwaliteit van het gehele management op een hoger niveau heeft gebracht.


Op een directe wijze laat hij zien en merken wat drijfveren zijn voor een succesvolle samenwerking. Door in te laten zien wat het met je doet, wanneer er werkelijk wordt doorgevraagd op onderwerpen. Wat wordt er nu bedoeld en wat spreken we nu eigenlijk met elkaar af, zijn onderwerpen waar de heer Jansen de vinger op de gevoelige plek weet te leggen. Daarnaast geeft hij praktische aanwijzingen, waarmee iedereen direct aan de slag kan om zijn/haar stijl van communiceren/managen sterk te verbeteren.


Afspraak is afspraak is het credo. Zowel naar de medewerkers, als de opdrachtgever, is de heer Jansen punctueel in zijn afspraken. Waarom maken we anders afspraken? Omdat het toch belangrijk is! Deze directe manier maakt mensen bewust en vormt de basis voor persoonlijk en zakelijk succes.


Door de inzet van de heer Jansen heeft het bedrijf een ommekeer van cultuur gerealiseerd. Het was een cultuur waar iedereen "aardig" voor elkaar was, waar voortgang moeizaam werd gerealiseerd en waar de stijl van het management niet herkenbaar was.

De cultuurverandering onder leiding van de heer Jansen heeft ertoe geleid dat het mogelijk is geworden elkaar aan te spreken op verantwoordelijkheden en dat de voortgang helder en duidelijk gerapporteerd en gerealiseerd wordt.

 

Het "medewerkerstevredenheidsonderzoek" heeft uitgewezen dat motivatie en sfeer onder het personeel daadwerkelijk verbeterd zijn, mede door deze verbeteringen op managementniveau. Op persoonlijk vlak heeft de heer Jansen mij sterker gemaakt in mijn zienswijze en persoonlijke overtuigingskracht en hij heeft me bewust gemaakt van mijn natuurlijk leiderschap.

 

Alfred Jansen Resultancy BV

Anjerhof 66
1431 RG Aalsmeer
T. +31 (0) 6 20727725
Stuur ons een E-mail


Download onze vCard Download ons visitekaartje


View Alfred Jansen's profile on LinkedInVrijblijvend adviesgesprek met impact! Maak nu de afspraak

valid css! valid xhtml 1.0 strict www.aalsmeer.nu