Bewustwording
+
Beslissing
+
Beweging
=
Businessresultaat!

Alfred Jansen Resultancy BV

Excellent (team)performance and business results

Leadership - management performance and results: Testimonial 3


Managementdevelopment: hoe zorgen we ervoor dat deze medewerkers succesvolle managers worden?

 

Ik heb de hulp van Alfred ingeroepen om een aantal medewerkers te begeleiden in hun ontwikkeling naar een leidinggevende functie binnen het bedrijf. Het  doel is inmiddels bereikt, waardoor deze medewerkers vanuit een staffunctie, nu in een lijnfunctie goed functioneren.

 

Alfred heeft door zijn aansprekende manier van werken het vertrouwen van de mensen gewonnen en ze zelf laten ontdekken waar hun verbeterpunten liggen. Door dit in de praktijk te oefenen, te toetsen aan hun omgeving en terug te koppelen, is vrij snel het leerproces op gang gekomen en zijn deze medewerkers significant beter gaan functioneren.

 

Het is niet overdreven om te stellen dat zij na korte tijd het "licht in de tunnel" zagen, terwijl hun leidinggevenden van te voren sceptisch waren over de kans van slagen. Ik heb in enkele gevallen versteld gestaan van de gedragsveranderingen die tot stand gekomen zijn tijdens het traject; het is gelukt om ingesleten gedrag om te zetten in effectief handelen.

 

Het resultaat is dat deze medewerkers nu zeer gemotiveerd een leidinggevende functie bekleden, terwijl er voorheen grote twijfels in hun omgeving waren ten aanzien van de kans van slagen. Alfred laat de medewerkers zelf aan hun leidinggevende rapporteren over hun ervaringen en vorderingen, waardoor het bedrijf goed inzicht heeft in de gang van zaken en de medewerker zich verantwoordelijk voelt voor het proces dat hij doormaakt.

 

Alfred gaat voor resultaat en onderscheidt zich daarmee van de meeste consultants. Zodra het resultaat bereikt is, wordt de hulp afgebouwd en niet nodeloos doorgezet vanuit commerciële redenen; er wordt kostenbewust met het bedrijf meegedacht om de investeringen effectief in te zetten.

 

Alfred Jansen Resultancy BV

Anjerhof 66
1431 RG Aalsmeer
T. +31 (0) 6 20727725
Stuur ons een E-mail


Download onze vCard Download ons visitekaartje


View Alfred Jansen's profile on LinkedInVrijblijvend adviesgesprek met impact! Maak nu de afspraak

valid css! valid xhtml 1.0 strict www.aalsmeer.nu