Bewustwording
+
Beslissing
+
Beweging
=
Businessresultaat!

Alfred Jansen Resultancy BV

Excellent (team)performance and business results

Sales performance and results: Testimonial 1


Hoe meer en kwalitatief betere afspraken te maken met prospects én hoe je zekerder te voelen bij de eerste ontmoetingen?

 

Ik heb Alfred Jansen voor het eerst ontmoet tijdens een beldag. Alfred heeft mijzelf en mijn collega's die dag begeleid bij het bellen van prospects. Dit is een activiteit die je als commerciële man of vrouw vaak onderneemt en er dus al de nodige ervaring in hebt opgedaan. Alfred heeft bij deze activiteit vooral gelet op mijn houding en intonatie aan de telefoon. Alfred gebruikt hiervoor geen standaardscripts, maar heeft echt gekeken naar hoe ik het prettig vind om te bellen en hoe daar voordeel uitgehaald kon worden. Bijvoorbeeld door het gebruik van een andere openingszin en het stellen van andere vragen tijdens het gesprek. Dit heeft als resultaat gehad dat de gescoorde afspraken gestegen zijn en dat afspraken ook nog eens van betere kwaliteit zijn.


Vervolgens ben ik samen met Alfred op bezoek geweest bij een prospect. Tijdens het gesprek heeft Alfred mij geobserveerd. Na het gesprek heb ik samen met Alfred teruggeblikt. Wat mij vooral verbaasde is dat Alfred werkelijk elk detail van het gesprek naar voren kon halen en mij heeft gewezen op onder andere mijn non-verbale communicatie. Hierdoor ben ik mij bewust geworden van deze non-verbale communicatie en heb ik deze nog verder kunnen verbeteren. Het mooie resultaat is dat ik mijzelf in gesprekken nu nog veel zekerder voel.


Het laatste en voor mij meest waardevolle punt van onze samenwerking is het analyseren van mijn wensen op zowel zakelijk- als privégebied. Vragen als "Welk doel wil je bereiken en hoe wil je dat gaan doen?" zijn daarbij voorbij gekomen. Voor mijzelf heb ik uit deze gesprekken twee doelen gesteld, éen privé en éen zakelijk. Het privédoel, het huwelijk met mijn vriendin, wordt inmiddels voorbereid en het zakelijke doel, een volgende stap in mijn carriere bij mijn bedrijf, heeft nu alle aandacht. Zowel bij mij als bij mijn leidinggevende.


Een sessie met Alfred zal voor iedereen anders zijn, helemaal afgestemd op een persoonlijke situatie! Dat is voor mij de kracht van Alfred. Zowel voor beginnende als doorgewinterde en getrainde mensen kan Alfred van toegevoegde waarde zijn.

 

Alfred Jansen Resultancy BV

Anjerhof 66
1431 RG Aalsmeer
T. +31 (0) 6 20727725
Stuur ons een E-mail


Download onze vCard Download ons visitekaartje


View Alfred Jansen's profile on LinkedInVrijblijvend adviesgesprek met impact! Maak nu de afspraak

valid css! valid xhtml 1.0 strict www.aalsmeer.nu