Bewustwording
+
Beslissing
+
Beweging
=
Businessresultaat!

Alfred Jansen Resultancy BV

Excellent (team)performance and business results

Sales performance and results: Testimonial 2


Hoe haal ik meer rendement uit de zakelijke bezoeken?

 

Via mijn werkgever ben ik in contact gekomen met Alfred Jansen. Alfred heeft zich in onze organisatie bezig gehouden met het verder ontwikkelen van de commerciële resultaten van de account managers.


De samenwerking met Alfred verliep op persoonlijke en informele wijze. Ik heb de samenwerking met Alfred als plezierig en confronterend ervaren. Plezierig omdat Alfred een sympathiek en rustgevend persoon is en confronterend omdat het mijzelf bewust maakte van mijn eigen denkwijze, -patronen en handelingen. Alfred's grote toegevoegde waarde is zijn andere benadering van een situatie en het doorgronden van je innerlijke drijfveren. Voor mij persoonlijk betekende dat, dat mijn wil om onafhankelijk te zijn naar boven kwam, hoewel ik me altijd meer een teamspeler voelde. Alfred heeft mij overtuigd dat veranderingen bij jezelf liggen en dat je altijd je eigen overtuiging moet volgen.    


De uitdaging was om meer rendement te halen uit de zakelijke bezoeken die het accountmanagement aflegt. Om hier verbeteringen in te realiseren is Alfred een aantal keer mee op bezoek geweest om te inventariseren wat beter kan. Een van de zaken die verbeterd zijn is de structuur in het gesprek en het blijven doorvragen wat en waarom precies iets belangrijk is voor de gesprekspartner. Voor het gesprek wordt Alfred geïntroduceerd als begeleider voor de account manager en dit wordt door de gesprekspartners gewaardeerd. Tijdens het gesprek houdt Alfred zich op de achtergrond. Kort na afloop van het gesprek wordt dit geëvalueerd. Wat goed ging tijdens het gesprek en wat de leermomenten zijn wordt vastgelegd, zodat dit als leidraad voor een volgend gesprek kan dienen.


De samenwerking met Alfred heeft mijn persoonlijke ontwikkeling bevorderd en heeft er mede toe geleid dat het rendement van mijn zakelijke inspanningen is verbeterd.

 

Alfred Jansen Resultancy BV

Anjerhof 66
1431 RG Aalsmeer
T. +31 (0) 6 20727725
Stuur ons een E-mail


Download onze vCard Download ons visitekaartje


View Alfred Jansen's profile on LinkedInVrijblijvend adviesgesprek met impact! Maak nu de afspraak

valid css! valid xhtml 1.0 strict www.aalsmeer.nu