Bewustwording
+
Beslissing
+
Beweging
=
Businessresultaat!

Alfred Jansen Resultancy BV

Excellent (team)performance and business results

Team performance and results: Testimonial 5


Wat is het effect van bewust voorbeeldgedrag van de commercieel directeur op zijn team en wat is het effect van een heldere structuur en positieve confrontatie binnen zijn team?

 

De samenwerking met Alfred bestond uit twee delen. Ten eerste het begeleiden van de nieuwe commercieel directeur die intern was doorgegroeid vanuit zijn rol als accountmanager. Ten tweede was er een grote behoefte om de verkooporganisatie tegen het licht aan te houden op het gebied van focus en professionaliteit. Op advies van Alfred is er een tweesporenbeleid ingezet (coaching en Resultancy Action Learning), waarbij hij op beide gebieden parallel aan de slag is gegaan. Door zijn persoonlijke, resultaatgerichte, gedreven en confronterende wijze van opereren heeft hij, in zeer korte tijd, beide trajecten succesvol afgerond.

 

De kersverse commercieel directeur heeft een aantal instrumenten aangereikt gekregen die noodzakelijk zijn voor zijn rol, er is afgerekend met een aantal zelfbeelden en er is structuur aangebracht in zijn tijd, energie en werkzaamheden. Dit had onmiddellijk een positief effect op de verkopers in zijn team vanuit de voorbeeldfunctie. Vervolgens zijn Alfred en de commercieel directeur gezamenlijk aan de slag gegaan om van de individuele verkopers structuur en voorspelbaar zakelijk gedrag te eisen. Ook is een ieder de spiegel voorgehouden en de vraag gesteld "Doe je mee? Of niet?".

 

De kwaliteit van de Alfred's dienstverlening komt tot uiting in zijn grondige voorbereiding, het punctueel nakomen van zijn eigen afspraken en het op een plezierige wijze afdwingen dat ook de opdrachtgever zijn afspraken nakomt.

Alfred Jansen Resultancy BV

Anjerhof 66
1431 RG Aalsmeer
T. +31 (0) 6 20727725
Stuur ons een E-mail


Download onze vCard Download ons visitekaartje


View Alfred Jansen's profile on LinkedInVrijblijvend adviesgesprek met impact! Maak nu de afspraak

valid css! valid xhtml 1.0 strict www.aalsmeer.nu